Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Einde van mlm?

  • Maarschalk

    Euphony gaat nu ook via cold calling klanten werven.

    http://kassa.vara.nl/tv/afspeelpagina/fragment/weer-een-telecombedrijf-in-de-fout/speel/1/

    Nou ja, gaat, doet het al sinds februari 2009. Is dit dan eindelijk de doodsteek voor mlm?

  • Alex van Breemen

    Dus omdat Euphony via “cold calling” ook zijn klanten wil werven is het nu opeens het einde voor alle MLM bedrijven?

    Heb je zelf wel gelezen wat je geschreven hebt?

    BTW: ik heb nog geen antwoord op mijn simpel vraagje gekregen mbt de aantal mensen die geen MLM doen in de VS… Ongetwijfeld kan je je eigen bewering onderbouwen of….??

    Alex

  • mrtelecom

    Overigens is de info nog fout ook want Euphony gaat en heeft nog nooit klanten geworven via callcenters. Maar dat gaat K de pet te boven.

  • Maarschalk

    Wat wil je nu zeggen René? Dat het item bij Vara niet klopt?

    Of wil je de kant op gaan dat dit niet door de juridische entiteit Euphony is gedaan? Tja, dan heb je deels gelijk. Inderdaad betrof het distributeurs. Maar …

    Euphony accepteert de klanten wel degelijk, en dus zijn het Euphony klanten. Ten tweede is mlm gebaseerd op een verkoopmodel dat het bedrijf zelf de verkoop niet doet, maar dit laat doen door distributeurs. Erg makkelijk om dan ineens niet verantwoordelijk te zijn zodra er klachten optreden, want de schuld en verantwoordelijkheid ligt bij de distributeur. Doch deze klanten zijn wel klanten van Euphony, en niet van de distributeur. Dat zou namelijk betekenen dat zodra een distributeur overstapt naar bijvoorbeeld ACN de klanten die door hem geworven zijn dan mee moeten gaan.

    Ergo, Euphony werft klanten via call centra.

  • mrtelecom

    Ik wil alleen maar zeggen dat je zoals gebruikelijk weer eens uit je nek zwets met je “is dit dan eindelijk de doodsteek van mlm”. Het zegt helemaal niets over MLM zelf. Sterker nog, het gaat uitstekend met MLM. Maar ja, als dit soort berichten in de media (http://www.youtube.com/watch?v=B_MXybAANAc) komt zou dat de doodsteek van jouw geouwehoer moeten zijn. Al reken ik daar niet op want je zult, aangezien je het niet zo op feiten hebt en je je gezwets met alle liefde aanpast om je eindresultaat in stand te houden.

  • mrtelecom

    http://www.youtube.com/watch?v=B_MXybAANAc