My Shopping Genie wordt in november gelanceerd in Nederland en is een innovatief hulpmiddel dat onmiddellijk de beste koopjes vindt online. Het helpt online shoppers geld te besparen door het vinden van de beste aanbiedingen op sites als Marktplaats, eBay, Bol.com, en de grotere retail winkels. Distributeurs kunnen geld verdienen door deze software gratis weg te geven.

Het was onlangs te zien op CNN en ook aanbevolen aan de consument in shows als Oprah, Good Morning America en de Today Show.

Het is zowel software waarmee iedereen kan besparen en een werk thuis affiliate business opportunity My Shopping Genie is 100% gratis.

Hoe verdien je geld met My Shopping Genie?

My Shopping Genie maakt het zeer eenvoudig voor u om geld te verdienen door middel van het gratis weggeven van deze software. Als iemand de tool download vanaf uw persoonlijke website en gebruikt om te zoeken naar producten, krijg je betaald voor hun kliks en aankopen. Het is een van de makkelijkste en meest krachtige affiliate programma's die vandaag beschikbaar zijn. Je kan ook veel meer geld verdienen door de indienstneming van andere distributeurs.

Meer weten?

Surf naar My Shopping Genie