Beste MLM-ers,

Het MLM systeem hoeft hier niet uitgelegd te worden, hóe het werkt en dát het werkt is inmiddels voor iedere bezoeker en lezer van dit prikbord duidelijk. Af en toe even op het prikbord kijken kan wel eens informatie opleveren over goede en eerlijke bedrijven. Een bedrijf zoals Neways bijvoorbeeld.

20 Jaar geleden ontstaan doordat een chemicus voor zijn vrouw een produkt heeft ontwikkeld waar zij niet allergisch op zou reageren, hetgeen hem is gelukt en is uitgebreid met meer produkten. (*)

Deze chemicus ontdekte tijdens dit proces dat er erg veel giftige ingrediënten in de produkten gestopt worden waa rons lichaam geen raad mee weet. Een of meer van deze ingrediënten heeft bij zijn vrouw (en meerdere) voor een allergie gezorgd. Het onderzoek naar deze stoffen werd vervolgd en nieuwe produkten werden ontwikkeld. Inmiddels werkt Neways met een onafhankelijk science team samen.

In Brussel zit een hoofdkantoor gevestigd voor Europa waar men gratis met een 0800-nummer naar kan bellen voor allerhande vragen, een ieder wordt over het algemeen binnen 24 uur van een eventueel uitgebreid antwoord voorzien. Uiteraard is dit team ook per email bereikbaar, zo ook het science team.

De produktenrange staat oa uit allerhande verzorgingsprodukten voor huid, lichaam, tanden, haar voor zowel dames als heren en kinderen. Tevens zijn er diverse vitaminesupplementen, sport energiedrank, slankprodukten, schoonmaakmiddelen, divese makeup artikelen en zelfs motorolie. En, uiteraard, meer zullen er volgen.

Het geeft een goed gevoel om deze produkten te gebruiken die eenvoudig via een centrale website te bestellen zijn, dit gaat dus buiten de distributeurs om, en na 2 dagen met een pakketdienst, bezorgd worden.

Géén investering, geen verplichtingen, gratis documenten te downloaden vanaf de website van een trainingscentrum die wekelijks webinars verzorgd.

Tot slot wil ik jullie MLM-ers nog even laten weten dat het compensatieplan heel bijzonder goed is.

Wil je de produkten op een online brochure bekijken klik dan even op onderstaande link:

www.rotterdam.ineways.eu

Voor vragen kun je uiteraard altijd mailen:

neways.nederland@gmail.com

Ik kijk uit naar jullie (vriendelijke (*) alsjeblieft (!!) reacties en/of vragen.

Groet,

Helma

(*) iets afkraken is zó eenvoudig en zó jammer! Probeer, vóórdat je iets onvriendelijks wilt achterlaten eerst even al het traditionele gevoel van ‘werken en salaris ontvangen’ van je af te schudden en sta ervoor open. Er is écht meer mogelijk maar ga niet in MLM me de gedachten en de intentie om er snel rijk mee te worden. Waarom zóu je? Met die intentie ga je toch ook niet solliciteren? Gewoon de produkten proberen, beetje bij beetje jouw eigen produkten vervangen voor produkten zónder giftige stoffen én beter voor het milieu, en laat het meegenomen zijn als je het stadium van ‘gratis’ produkten tot iets per maand overhouden hebt bereikt. De rest komt dan eventueel vanzelf wel, toch? Wij blijven tenslotte tóch nuchtere Hollanders! En daar is helemaal niets mis mee! Laten we dat vooral niet veranderen maar wél blijven werken voor ons geld.