Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Het piramidespel waar de tegenstanders ons in willen laten tuinen

  • mrtelecom

    http://tinyurl.com/3gabhn2

  • Econometrist

    mrtelecom Schreef:

    ——————————————————-

    > http://tinyurl.com/3gabhn2

    Zo René, dat is waar ‘de tegenstanders’ ons in willen laten tuinen? En wie zijn dan die ‘tegenstanders’, en wie zijn ‘ons’, en wáár wordt er nu precies ingetuind? Ik lees alleen een artikel over de enorme Amerikaanse staatsschuld, is dát veroorzaakt door ‘de tegenstanders’? En welk financieringsvoorstel legt ‘ons’ daartegenover zodat ‘de tegenstanders’ ‘ons’ daar niet in kunnen laten tuinen?

    Gaat het hier nog wel over mlm, het forumtopic zoals je misschien nog weet, of zijn we inmiddels helemaal verdwaald in de krochten van jouw verwarde sectarische denkwereldje waar al het goede en de redding van de wereld vanuit de mlm moet komen en al het kwade van de boze buitenwereld van de niet-mlmgelovers?

    Jammer, je was net zo op de goede weg; je had je eerste stappen gezet in de richting van het ‘professional’ worden, en het was inmiddels tot je doorgedrongen dat bij mlm het geld verdienen niet moet komen van de verkoop van produkten aan klanten, maar in de verkoop van boekjes en DVD's aan mlm-ers. Weliswaar was je nu nog bezig de DVD-tjes van anderen te proberen te slijten, maar wellicht dat je ooit nog eens zover had kunnen komen je eigen spullen te gaan maken en verkopen. En nou kom je met zo'n ronduit zielige calimero actie die jou voor altijd vindbaar op het net maakt als een treurige lutser die de wereld niet helemaal begrijpt en het perspectief waarin de mlm moet worden geplaatst al helemaal niet.

    Moeten we ons zorgen over jou gaan maken?