Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

nieuw: Nederlands snelstgroeiende mlm bedrijf op de kaart

  • Arthur van Rijsbergen

    Wil je een echt passief inkomen, geen minimum verplichtingen, en geen producten waarmee je moet zeulen?

    Ga voor het snelstgroeiende bedrijf in de Benelux. In België hebben ze hierdoor al 60% van de mobiele markt in handen. Nu Nederland. Ben jij een van de grondleggers die zijn inkomsten veilig stelt?

    Kijk op : www.Euphony-informatie.nl

  • Econometrist

    Nieuw? Grondlegger?

    Waar ben jij de afgelopen 10 jaar geweest dan? Leren ze bij eufory de verse lichting wannabee zakenmannetjes dan écht niet om je eerst eens even te verdiepen in de markt en de communicatiekanalen die je hanteert? Voor alle sprookjes waarmee jij hier denkt te gaan komen geldt dat daarmee al jarenlang de vloer wordt aangeveegd bij je vriendje landsheer, die exact dezelfde bedrijfspropaganda krijgt aangeleverd als jij, en het nooit nalaat om die consequent linea recta hier neer te plempen. Inclusief de sponsorverhalen, beursgang, snelgroeiend marktaandeel, en noem alles maar op. Het is allemaal al langs gekomen, en allemaal hopeloos gestraald in het overtuigen van zelfs de grootste naïveling…. behalve jou dus blijkbaar…

    Je collega was er jaren terug al van overtuigd dat een beursgang nog in 2008 zou plaats vinden, minuscule sponsorlogootjes die met veel bombarie verschenen op de shirts van tweederangs voetbal- en ijshockeyteams zijn met stille trom weer verdwenen, en het marktaandeel staat na een kleine 10 jaar op 40.000 klanten, daar waar voor de overige telecommers toch minimaal een miljoen gebruikelijk is. Waar hebben we het over? Ook heeft eufory geen enkel produkt in de aanbieding. Het enige wat ze doen is wederverkoop van andere providers, en dan maar hopen dat ze hierop nog genoeg marge kunnen maken om er wat aan over te houden. Maar met de tarieven die onder druk staan is het hiermee een aflopende zaak. En het trucje dat Koos de Vink ermee denkt te kunnen uitvoeren is ook al eerder gezien; opkopen van andere splinterbedrijfjes op de markt, onderbrengen onder één paraplu bij een beursgenoteerde onderneming door middel van een reversed take-over, en het gehele pakket verkopen aan de meest biedende. En wat denk jij dat dit voor de formulierlopertjes als jij voor voordeel kan bieden?

    Maar vertel eens; hoeveel moet je tegenwoordig meebrengen om met de verkoop van die abonnementjes aan het werk te mogen?

  • Alex van Breemen

    ARTHUR!! NIET reageren aub…

    Laat maar lekker doodbloeden..

    Tip: Lees eerst de forum regels eens na VOORDAT je reclame begint te maken of the pitchen voor je MLM business.

  • Econometrist

    Alex van Breemen Schreef:

    ——————————————————-

    > ARTHUR!! NIET reageren aub…

    >

    > Laat maar lekker doodbloeden..

    Ja Arthur, dat is de beproefde techniek van mensen die inmiddels in de gaten hebben gekregen dat hun zaakje stinkt. Dit, en de mensen naar een ‘informatiebijeenkomst’ zien te lokken, een gouden tip. Zo ben je er tenslotte toch zelf ook ingerold, is het niet Arthur? En daar zagen de presentaties er zo mooi uit, de verdienmodellen, de successtories, de enthousiast instemmend roepende mensen om je heen… is het niet?

    Maar dan, als de lastige vragen komen, net als bedrijven die bij consumentenprogramma's op de slachtbank gaan vanwege niet toegelaten praktijken, of schimmige politici die zich de naam geven voor de vrijheid van meningsuiting te staan op het moment dat ze voor de rechtbank staan, dan is het devies: VOORAL JE MOND HOUDEN!!! En als het mogelijk is al helemaal niet op komen dagen.

    Zo hebben we er al velen zien komen en gaan, Arthur. Nog nooit is er hier iemand komen verkondigen dat hij met iets begonnen was, zoals jij, om geruime tijd later te komen laten zien hoe goed het allemaal draaide. Integendeel zelfs. De meest effectieve manier om de schrijver van dit advies om niet te reageren stil te krijgen is te informeren hoe het er mee staat met zijn VORIGE mlm-business. Jawel, de verhalen waren altijd mooi, oh wat ging het goed, maar nooit zo mooi dat het mogelijk was om ook iets te laten ZIEN. Na verloop van tijd opeens voor langere tijd hier van het forum verdwenen, totdat er plotseling de oude bekende hier weer opdook, maar zijn bijdragen ondertekende met een link naar een ANDER mlm-produkt.

    Snap je dat nou, dat je een produkt loslaat waar het zo goed mee gaat en waar je zoveel inkomsten van hebt en het laat vallen om met een ander weer opnieuw te beginnen? Ook die strategie is beproefd, en staat bekend als “Fake It 'Till You Make It”, otewel; houd altijd vol dat het je heel goed gaat, in de hoop dat het dan vanzelf ook wel een keer gebeurt. En als je dan een keer moet toegeven dat je geen drol verdient, houd het dan op een gebrek aan tijd om erin te kunnen steken, ook al loop je 80 uur per week met die inschrijfformuliertjes langs de deur….

  • Arthur

    Het feit alleen al dat er zulke reacties zijn betekent dat het in de meeste branches niet erg lukratief is om hiermee te beginnen. Ik zal een blog aan de site koppelen zodat men ook kan volgen hoe het ermee staat. En…. Ik ben ook wel zo sportief om te vertellen ook als het niet goed gaat of niet haalbaar is. Groet, Arthur

  • Econometrist

    Ok, ik ben zeer benieuwd…

  • Econometrist

    Alex van Breemen Schreef:

    ——————————————————-

    > Tip: Lees eerst de forum regels eens na VOORDAT je

    > reclame begint te maken of the pitchen voor je MLM

    > business.

    Deze had ik even gemist, maar is wel heel erg komisch.

    Mag ik even zo vrij zijn te citeren uit jouw werk? Van 10 september 2009 18:06:

    Ik weet dat voreger hier geen reclame gemaakt mocht worden, maar nu interesseert mij dat geen ene moer meer. Dus bij deze.

    BeSLim4Life zoekt door heel Nederland en België franchisepartners voor Bios Life Slim™.

    Blijkbaar gelden er ook voor jou nogal flexibele regels…