Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

De "zekerheden" van een "vaste" baan

  • mrtelecom

    http://tinyurl.com/4bez5am

  • Maarschalk

    En mlm is beter omdat je daar …. helemaal NIETS opbouwt voor je pensioen?

  • mrtelecom

    Lieve lezer, besteed geen aandacht aan deze trol (die ook onder de naam Econometrist, Koos Werkeloos en meer recent Niels2010) op diverse fora zijn onkunde als feiten presenteert.

  • brokkel

    Alhoewel dit een ernstige zaak is vraag ook ik mij af wat dit in hemelsnaam te maken heeft met MLM.

    De vraag van Maarschalk is in deze dan ook volledig terecht.

    Even voor de duidelijkheid over MLM dan een krantenberichtje:

    http://business.timesonline.co.uk/tol/business/industry_sectors/media/article2951266.ece

    Er wordt dus 6,4 miljard dollar omgezet (let wel omzet, geen winst) met 3 miljoen "agenten, distributeurs, partners of consulenten (of hoe ze ook genoemd worden).

    Dit betekend dus dat er een schokkende 2000 Dollar omzet (let op, geen winst) per agent ed, reken dus maar uit wat dan de “winst” is.

    Vergeet niet dat in deze 2000 dollar dus ook al het eigen gebruik en sample materiaal zit.

    Blijft er uiteindelijk toch erg weinig over.

    Om nog een ander duidelijk te maken over MLM zijn hier de cijfers van Amway Groot Brittanië in 2007 (ivm een gerechtelijke uitspraak):

    39,000

    agents working for Amway

    27,000

    (71%) had no income

    11,410

    (30%) earned something

    7,492

    (of the 11,410) received average of £13.53 per year

    101

    agents received 75 per cent of bonuses

    £116K

    paid to top earner Trevor Lowe

    26

    number of years Mr Lowe was an agent"

    Dan blijkt dat bij de “grootste” MLM club ter wereld in GB dat er zowaar wel 101 personen een inkomen aan konden verdienen. Dat is wel een heel 3 promile van alle “agenten”.

    Dit zijn dan nog bruto verdiensten ook, hier zijn alle gemaakte kosten nog niet eens in verwerkt.

  • Koos

    Wil je mij er even buiten laten?

  • Maarschalk

    Wellicht kan je uitleggen waarom mlm beter is dan een vaste baan met pensioenopbouw? Want nu roep je dat ik niks weet, maar zelf ben je niet in staat om inhoudelijk uit te leggen wat mlm nu zoveel beter maakt dan een vaste baan. Daarmee wek je bijzonder goed de schijn van een “snake oil salesman” op.

  • mrtelecom

    Is al meerdere malen uitgelegd. Zij die het echt willen weten moeten maar ff door de site spitten. Op trollen ga ik verder niet in, zeker niet als die keer op keer met dezelfde, inmiddels al meerdere keren bewezen, op niets gebaseerde rekenmethode aan komen huppelen. Helaas vind die trol het nodig om ook nu weer woorden in mijn mond te leggen.

    Dus Maarschalk en al je andere schuilnamen; Hierbij blijft het. Of je nou huiliehuilie doet of niet.

  • Maarschalk

    Goed zo René, ongefundeerde beschuldigingen, die ook nog eens onwaar zijn. Maar antwoord op de cruciale vraag waarom mlm ook geen pensioenopbouw kent blijft uit.

  • Econometrist

    mrtelecom Schreef:

    ——————————————————-

    > Is al meerdere malen uitgelegd. Zij die het echt

    > willen weten moeten maar ff door de site spitten.

    Wow René!!, het is je echt aan te zien dat je nu een professional geworden bent (zie andere topic die je hier geopend hebt). Je weet ons haarfijn te verwijzen naar de site met de oplossing van alle onduidelijkheden. Hoewel… ik heb het artikel doorgespit, maar de vraag van Maarschalk op je openingsbericht zie ik daar niet uiteengezet. Trouwens, een search op ‘MLM’ levert op de site van het Financieel Dagblad helemaal geen hits. Maarja, het zijn daar dan ook niet zulke professionals als jij bent, nietwaar?

    Ik neem aan dat de “brokkel” hierboven inmiddels ook is toegevoegd aan jouw lijstje synoniemen van Maarschalk, Koos en mij waarvoor je in het vervolg bij elke concrete vraag consequent met hetzelfde excuus met gestrekte pas de discussie ontvlucht die jezelf opgestart hebt?

    Ik zal je niet langer afhouden van je hoogimportante bezigheden, want je hebt natuurlijk volop drukte in je professionele bezigheden, je beursgevoelige activiteiten, en je keiharde onderhandelingen met prospects die voor jou met formuliertjes langs de deuren moeten. Dat begrijp ik wel. Het leven van een doorgewinterd zakenman beperkt zich niet van 9 tot 5. Ik zal het moeten doen met het afwachten in stille hoop op weer nieuwe topics in dit specialisten platform van een orakel zoals jij met betrekking tot de verstrekking van de diepere inzichten in het wereldveroverende MLM concept. Wees er van overtuigd dat ik aan je lippen hang, en dat jij je welkome bijdragen hier nooit tevergeefs plaatst maar dat deze in volle belangstelling zullen worden verwelkomd.

  • mrtelecom

    http://tinyurl.com/6j3xqwm